Liikunnallinen Arki Lapsille – Asahin Avulla!

Aloita liikunnallinen arki lapsista! Asahi on täydellinen työkalu tuomaan liikuntaa osaksi lasten jokapäiväistä elämää. Opi, miten Asahi voi edistää lasten hyvinvointia ja luoda terveellisiä tapoja alusta alkaen.

Lasten asahi – koulutus lasten kanssa työskenteleville

Terveysliikunta kuuluu kaikille, iästä riippumatta. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Normaali arki on herkästi kuormittavaa ja altistaa lasta stressaaville tilanteille. Asahi auttaa lapsia rentoutumaan, palautumaan stressistä ja sen aiheuttamasta ylivireystilasta. Asahi-harjoituksissa keskitytään rauhalliseen hengittämiseen ja liikkeiden hitauteen. Tämä auttaa lapsia keskittymään olennaiseen sekä saavuttamaan rauhallisen mielen, jolloin tietoisuustaidot lisääntyvät.

Olemme kehittäneet Lasten Asahi -tuotteen varhaiskasvatuksen ammattilaisille tai alalle opiskeleville.
Lasten Asahin koulutuksesta vastaa varhaiskasvatuksen ammattilainen.

Lasten Asahi – Mielikuvat ja Tarinat Liikkeen Koordinaation Kehittämiseen

Lasten Asahi-harjoitteisiin luodut mielikuvat ja tarinat auttavat lasta hahmottamaan liikkeen koordinaatiota sekä pitämään mielen suunnattuna harjoitteessa ja nykyhetkessä. Yhdessä koetut hetket ja ryhmässä liikkuminen kehittävät lapsen sosiaalisia taitoja, vuorovaikutustaitoja ja itsesäätelytaitoja. Asahin liikesarjojen harmonisuus on esteettisesti kaunista katseltavaa, ja yhteinen kehonkieli tukee ryhmään kuulumisen tunnetta.

Asahia ei kuranen piha haittaa

Parasta Asahissa on, että harjoittaminen ei vaadi paikkasidonnaisuutta. Harjoituksia voidaan tehdä sisällä tai ulkona, isossa tai pienessä tilassa, päiväkodin ruokajonossa, aamupiirissä, ennen lepohetkeä, illalla ennen nukkumaanmenoa, metsässä tai kävelyretkellä, jokaisen valopylvään kohdalla.

Opi lisää Lasten Asahista – Ilmoittaudu nyt ohjaajakoulutukseen!

Työskenteletkö lasten kanssa päiväkodeissa, kerhoissa tai kouluissa? Oletko opiskelemassa varhaiskasvatusta? Kaipaatko uusia virikkeitä työhösi ja omaan hyvinvointiisi? Asahi tarjoaa ratkaisuja! Normaali arki voi olla kuormittavaa ja altistaa lapsia stressaaville tilanteille. Asahi auttaa lapsia rentoutumaan ja palautumaan stressistä ja ylivireystilasta. Tule oppimaan, miten Asahi voi parantaa sekä lasten että omaa hyvinvointiasi.

Ilmoittaudu koulutukseen!

Lasten asahin koulutuspäivä tiistaina 30.7. klo 10-16 Lohjalla Puu-Anttilan tiloissa, Suurlohjankatu 2.
 
Ilmoittautumiset 16.7.2024 mennessä
maarit@asahinordicinstitute.com

Pilottikoulutuksen hinta on 95€ sis alv 24 % (norm.hinta 150€ sis alv 24%)