Kurssiehdot

1)Tilattu digitaalinen palvelu: Asahi Nordic koulutusohjelman toteuttama verkkokurssi. Verkkokurssin tuottaa Nordic Health Institute Oy. Asahi Nordic - ja Asahi-tavaramerkin kaikki oikeudet omistaa Nordic Health Institute Oy. Näiden em. oikeus ei siirry tilauksen mukana. Tavaramerkkioikeudet on kerrottu verkkokurssin yhteydessä.

2) Palvelun tarjoaa Nordic Health Institute Oy yhdessä Yhteystiedot: Info@asahinordic.com. Risto Lehto, Jaluskatu 3 D 22, 20540 Turku

3) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Digitaalisen palvelun tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ehdot peruutusoikeuden puuttumisesta sekä ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit toimitetaan kuluttajan käyttöön.

Ohjaajakoulutuksen verkkokurssin ollessa kyseessä ovat peruutusehdot seuraavat. 1/3-osa kurssin suorittamisen jälkeen peruttaessa perimme materiaalikuluja 150 euroa. Tämä ei koske kuluttajasuojalakiin perustuvaa 14 vuorokauden peruutusaikaa.
 Alle 2/3-osa, mutta yli 1/3-osa kurssin suorittamisen sisällä peruttaessa perimme materiaali- ja koulutuskuluja 250 euroa. 2/3-osan jälkeen emme enää palauta maksuja. Katsomme, että opiskelija on ollut tyytyväinen kurssiin eikä hänellä ole enää pätevää syytä perua kurssia.

4) Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.

5) Palvelua ei ole laadittu fyysisten tai psyykkisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Verkkokurssi ei ole terapiaa tai sairauksien hoitoa eikä se korvaa niitä. Jos et ole varma, millaiset kehonhuoltoharjoitteet soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa. Kurssin lääketieteen perusteista ja materiaaleista vastaa sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen. Jos sinulla on kysyttävää kurssin soveltuvuudesta, ota yhteyttä info@asahinordic.com ja Yrjö Mähönen konsultoi sinua tarvittaessa.

6) Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan, alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vammoista, sairauksista tai tapaturmista.